Coş  

produs (gol)

Nici un produs

Transport 0,00 RON
Total 0,00 RON

Coş Finalizare comanda

Certificate

Procedura RMA (Autorizatie de Returnare a Produselor)

În scopul de a va oferi servicii mai bune si rapide, returnarea produselor se va face cu respectarea procedurii de RMA si cu îndeplinirea condiiilor din formularul nostru de cerere RMA.

Marfa retur poate fi:

- marfa trimisa in service pentru reparare ( in perioada sau in afara perioadei de garantie)

- marfa ce a ajuns la client din greseala; 
- marfa comandata eronat de catre client; 
- marfa facturata eronat de catre vanzator;

Inainte de a ne returna produsele va rugam sa completati formularul de cerere RMA.

Obtinerea numarului RMA

Numarul de RMA poate fi obtinut completand formularul de cerere RMA, care poate fi gasit pe site.


Produsele care pot fi returnate

Orice produs trimis spre a fi reparat de catre departamentul de service Stimpex Technology, in perioada de garantie avand ambalajul original si toate accesoriile originale cu care a fost livrat echipamentul.

• Orice produs trimis spre a fi reparat in afara perioadei de garantie cu conditia acceptarii de catre client a devizului de reparatie.
Orice produs, in maxim 10 zile de la achizitionare avand ambalajul original si toate accesoriile originale cu care a fost livrat echipamentul.

Procedura

Pentru trimiterea unui retur, clientul completeaza formularul de cerere RMA, solicitand aprobarea returului. In solicitare specifica numarul comenzii, denumirea produsului, codul produsului, serial numberul produsului defect si descrierea amanuntita a defectului. Odata trimisa cererea, acesta va primi prin email confirmarea cu toate datele necesare pentru a efectua expedierea produselor catre Stimpex Technology S.R.L. si devizul de raparatii (in cazul echipamentelor care sunt in afara perioadei de garantie) care trebuie acceptat si transmis prin email la adresa office@stimpextech.ro inainte de expedierea produsului. Formularul primit prin email se va printa si atasa la vedere pe pachet.

Formularul de cerere RMA

Formularul de cerere RMA contine campuri obligatorii. Daca aceste campuri nu sunt completate sau sunt completate incorect, timpul de raspuns la solicitarea dumneavoastra va intarzia. Va rugam sa va asigurati ca ati trimis toate informatiile necesare astfel incat sa va putem oferi un raspuns intr-un timp cat mai scurt.Coş  

produs (gol)

Nici un produs

Transport 0,00 RON
Total 0,00 RON

Coş Finalizare comanda