Coş  

produs (gol)

Nici un produs

Transport 0,00 RON
Total 0,00 RON

Coş Finalizare comanda

Certificate

Termeni si conditii


S.C. Stimpex Technology S.R.L. , o societate romaneasca avand sediul social in Str.Nicolae Teclu, Sector 3, Bucuresti, Romania, numar de telefon +40372707750, adresa de e-mail office@stimpextech.ro, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/750/2012, codul unic de inregistrare 29586898.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora . Stimpex Technology S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".
Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice .

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "date personale".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Stimpex Technology S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Stimpex Technology S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare .

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Stimpex Technology S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Stimpex Technology S.R.L..

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Stimpex Technology S.R.L.  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra,  se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Stimpex Technology S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Stimpex Technology S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b. dreptul de a cere Stimpex Technology S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere Stimpex Technology S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d. dreptul de a cere Stimpex Technology S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@stimpextech.ro
e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul va fi returnat pe cheltuiala integrala a consumatorului in aceleasi conditii de integritate, functionare si prezentare ca in momentul livrarii. Abaterile de la aceste reguli vor duce la reducerea sumelor returnate cu cuantumul necesar repunerii produsului in starea initiala.Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.stimpextech.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.stimpextech.ro, va fi considerata o tentativa de frauda ce va fi solutionata de autoritatile competente.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.stimpextech.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Stimpex  Technology SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Stimpex Technology S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Stimpex Technology S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Stimpex Technology S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

5. Descrierea produselor

Produsele sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Stimpex Technology S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste  functionarea acestui site. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Produsele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii de pe site pot fi modificate de Stimpex Technologi S.R.L in orice moment fara preaviz.

Stimpex Technology S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Stimpex Technology S.R.L.  va informa consumatorul despre indisponibilitatea produsului, iar sumele pe care consumatorul le-a platit vor fi rambursate de catre Stimpex Technology S.R.L.  in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile, in cazul in care Stimpex Technology S.R.L.  nu poate onora comanda.

Cu acordul consumatorului, Stimpex Technology S.R.L.. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar se va recurge la rambursarea de catre Stimpex Technology S.R.L. a sumei platite de catre consumator intr-un termen de maxim 30 de zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, aspect etc.). Stimpex Technology S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei Stimpex Technology S.R.L.. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Stimpex Technology S.R.L. de la acest client.

6. Preturi

Preturile prezentate includ TVA.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul oficial Stimpex Technology S.R.L..

7. Livrarea produselor

Stimpex Technology S.R.L.  isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. In cazul unei comenzi cu livrari la adrese multiple se va lua in clcul costul livrari la fiecare dintre adrese.
Livrarea se va efectua in maxim 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata de Stimpex Technology S.R.L..

Stimpex Technology S.R.L.  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Stimpex Technology S.R.L.  care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve,etc.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

8. Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans, la livrarea produselor sau online.

Stimpex Technology S.R.L.  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Stimpex Technology S.R.L. la adresa de e-mail office@stimpextech.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Stimpex Technology S.R.L. .
In cazul in care plata se face online prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
Stimpex Technology S.R.L. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferenta de bani.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta de bani in momentul livrarii.

Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

9. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

10. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pa raza Municipiului Bucuresti. Continuand achizitia pe acest site se considera implicit ca clientul este de acord cu acesti Termeni si Conditii si isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Coş  

produs (gol)

Nici un produs

Transport 0,00 RON
Total 0,00 RON

Coş Finalizare comanda